avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 407 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... reabilitare cazier
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

reabilitare cazier

in 2013 ianuarie sa dat sentinta difinitiva si irevocabila 2 ani cu suspendare si cu 2 ani de incercare. In aceasta luna ianuarie 2017 sa implinit termenul de 4 ani mai precis pe 24/01/2017 , in cei 4 ani nu am mai savarsit nici o infractiune , abatere disciplinara sau altceva .Reabilitarea cazierului se face automat sau trebuie sa fac notificare catre completul de judecata ,unde am fost judecat , Mentionez ca procesul a fost judecat in cp cel vechi . In cat timp se reabiliteaza cazierul, Va multumesc
Reabilitarea este una de drept, mergeti sa solicitati cazierul si vedeti daca mai apare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cazier judiciar -accident rutier nikolos nikolos buna seara ,va rog sa ma lamuriti si pe mine in urmatoarea problema in 24/01/2012 sa dat sentinta definitiva 2 ani cu suspendare plus 2 ani de incercare pt ... (vezi toată discuția)
Reabilitare - termen, conditii, modalitati tm_09_bul tm_09_bul Buna ziua , In urma cu 1 an , am avut un proces in urma caruia s-a emis sentinta finala si irevocabila si m-am ales cu cazier judiciar. Am inteles ca acest ... (vezi toată discuția)
Reabilitare de drept Adrian-3G Adrian-3G Buna ziua! In anul 2014 am primit o pedeapsa cu suspendare de 2 ani de 6 luni si 5 ani termen de incercare, in martie 2019 se implineste termenul si as dorii ... (vezi toată discuția)