avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 437 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... imi poate scoate casa la licitatie?
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

imi poate scoate casa la licitatie?

am poprire de la 3 executori judecatoresti insa acum mi-au mai venit de la inca 2 executori...suma cumulata a tuturor executorilor este de 14000 lei...poate sa imi scoata casa la licitatie sau se va multumi fiecare cu cate 100 lei pe luna...am facut un calcul si in 28 de luni as incheia datoriile cu toti...mentionez ca am casa pe numele meu...stiu ca pt o suma mai mare de 10000 lei se merge pe executarea imobiliara numai ca eu am peste 10000 cumulat...ast raspuns multumesc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 17:56, 29 Ianuarie 2017
Avand fiecare creante mai mici, niciunul din creditori nu poate cere executarea imobiliara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sume majorate la executare Tunrazvanvasile Tunrazvanvasile Buna ziua, In cursul anului 2012 am achiziționat un credit in valoare de 15000 lei, iar datorita unor probleme financiare nu am mai putut plăti motiv pentru ... (vezi toată discuția)
Suma minima pt executare silita imobiliara ContSters403290 ContSters403290 Daca de exemplu am o sulta de platit de 80000 lei plus cheltuielile si onorariu BEJ de 8500 lei total 88500 lei .Achit partial din sulta doar 73500 lei ca ... (vezi toată discuția)
Poate fi scos la licitatie un imobil, simultan, de catre 2 banci? mihai1667 mihai1667 Ma aflu intr-o situatie ff. delicata. Sunt executat silit de catre 2 banci. - Banca X m-a executat ptr 2 contracte de credit, unul ipotecar si altul ... (vezi toată discuția)