avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1013 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Recuperare suma bani investită in acoperis
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Recuperare suma bani investită in acoperis

Locuiesc într-un apartament al unui bloc cu sarpanta din construcţie la ultimul nivel. Împreună cu vecinii de etaj am hotărât să reparam acoperișul practic sa înlocuim rigla cu tabla.O parte din locatari, de la etajele inferioare, nu vor sa contribuie la această investiţie deşi este bun comun si trebuie întreținut ,mai pe scurt cum si dacă pot recupera sumele datorate
Cel mai recent răspuns: petryno79 , utilizator 13:38, 30 Ianuarie 2017
Aveti facturi pe Asociatie pentru materialele cumparate si utilizate ?
Buna dimineata,
Trebuie sau trebuia sa vorbiti inainte cu presedintele asociatiei, sa se faca o Adunare Generala si sa se aprobe in acea sedinta. Da, este parte comuna si trebuie sa contribuie toti locatarii.
Nu am făcut nimic deocamdată, mă informez, suma de bani o pot recupera in instanţă?
Adica n-ati facut lucrarea?
Nu nu am făcut nimic am întrebat cine ar fi deacord suma nu e chiar de negijat

Alte discuții în legătură

Acoperisul blocului nicaedith nicaedith Buna ziua! locuiesc la bloc la et IV si de cand am cumparat acest ap am avut probleme cu acoperisul, adica ne ploua in bucatarie. Am tot ridicat problema in ... (vezi toată discuția)
Izolatie acoperis bloc FLORIN6284 FLORIN6284 Locuiesc intr-un bloc cu patru etaje si de curand , mai exact in toamna anului trecut am izolat acoperisul blocului in care stau , eu locuid la ultimul etaj . ... (vezi toată discuția)
Acord reparare acoperis comun fcarmenita fcarmenita Buna ziua, am si eu o problema cu inlouirea invelitorii acoperisului comun: stau la ultimul etaj si bineinteles imi intra apa in casa (multa ).Pe 14 martie ... (vezi toată discuția)