avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 863 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Referitor la OUG privind gratierea
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Referitor la OUG privind gratierea

Buna! Doresc sa întreb daca o pedeapsa in contrabanda cu țigări se grațiază? In prima instanță am primit 3 ani cu suspendare sub supraveghere, acum suntem la curtea de apel.
Va mulțumesc!
Cu respect!
Cristian
Cel mai recent răspuns: alpinalucian , utilizator 12:43, 29 Ianuarie 2017
Buna ziua,
Vom putea raspunde intrebarii dvs. abia cand va intra in vigoare OUG referitoare la gratiere, sa vedem ce dispozitii va contine aceasta reglementare.
Da, pana nu se publica actul de gratiere e inutil sa discutam.
Fiind o lege in sens larg fără a fi în vigoare discutam fără conținut.
Va mulțumesc! Duminica plăcută.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amnistiere sau gratiere ? tortio tortio Buna seara,numele meu este Marian A. si as dori sa va aduc la cunostinta faptul ca am primit citatie pt data de 23 ianuarie 2014 in calitate de inculpat pe ... (vezi toată discuția)
Cand pot da de permis? fady2all fady2all În baza art. 208 alin. 1 ? 209 alin. 1 lit. e şi g cu aplic. art. 3201 alin. 7 C.pr.pen. condamnă pe inculpatul x la pedeapsa de 2 ani închisoare pentru ... (vezi toată discuția)
Noul cod penal cristinna cristinna Buna seara, Revin in forum dupa a o perioada de timp cu cateva intrebari: -Cand intra in vigoare noul Cod penal? - In cazul unei condamnari ,pentru ... (vezi toată discuția)