avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 920 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Sfaturi art 315
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Sfaturi art 315

Buna ziua si multumesc anticipat celor care vor raspunde,am o mare nelamurire :ce inseamna :cauza a fost clasata in temeiul articolului 315 aliniatul 1 litera b din Codul de procedura penala ,raportat la articoulul 16 aliniatul 1 litera b din acelasi act normativ.
Cel mai recent răspuns: mihailetea , utilizator 16:15, 29 Ianuarie 2017
S-a inchis dosarul pe motivul ca fapta nu este prevăzută de legea penală ori nu a fost săvârşită cu vinovăţia prevăzută de lege.
in cuvinte mai pe intelesul tuturor :nu am dosar penal?
Dosarul exista, dar nu veti fi trimis in judecata pentru faptele pentru care s-au efectuat cercetarile.

Persoana vatamata va putea insa sa atace aceasta solutie la procurorul ierarhic superior si ulterior in instanta.
Ultima modificare: Duminică, 29 Ianuarie 2017
Ana-Maria Pînzaru, Avocat
inca o precizare,solutia a fost atacabila in termen de 20 de zile in 2015?credeti ca mai este atacabila?deja parte vatamata sa adresat in civil acum.Multumesc
Nu, nu mai este atacabila, deci puteti sta linistit.

Alte discuții în legătură

Admisibilitate plangere camera preliminara Ciobanu Neculai Ciobanu Neculai Admisibilitate plangere Camera Preliminara Sunt parte vatamata in cadrul unui dosar penal deschis de trei ani, inca in faza de cercetare penala. Cercetarea ... (vezi toată discuția)
Conexare contestatii? aidu aidu Am formulat plangere in instanta, in temeiul art. 340 CPP, impotriva ordonantei de clasare a procurorului. Pana la momentul respectiv, procurorul superior ... (vezi toată discuția)
In ce conditii pot solicita parchetului de pe langa judecatoria ... Roman85 Roman85 IN CE CONDITII POT SOLICITA PARCHETULUI DE PE LANGA JUDECATORIA BRAILA CA UN DOSAR PENAL IN CARE SUNT PARTE VATAMATA SA FIE REDESCHIS ,SI ... (vezi toată discuția)