avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 818 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... consultanta productie produse cosmetice
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

consultanta productie produse cosmetice

doresc consultanta specializata( avize, autorizatii ,legislatie,etc) pentru deschidere unei unitati de productie produse cosmetice

Alte discuții în legătură

Doresc sa deschid o firma de consultanță - ce caen? 888izabela888 888izabela888 Doresc sa deschid o firma in care sa ofer consultanta celor ce doresc sa inceapa o afacere in domeniul cosmeticelor - ce inseamna ca si cheltuieli, ce au ... (vezi toată discuția)
Autorizatii necesare sapunuri handmade? cristinan44 cristinan44 Buna ziua! Am o prietena care ar dori sa deruleze o activitate de productie de cosmetice handmade, in principal sapunuri si nu stie care ar fi etapele necesare ... (vezi toată discuția)
Antreprenoriat - libera antrepriză și comerțul online Bo_ Bo_ Bună ziua, Am câteva întrebări legate de libera antrepriză și comerțul online. Mă pregătesc să deschid un site unde aș dori să vând produse ... (vezi toată discuția)