avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 419 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Doresc sa deschid o firma de consultanță - ce CAEN?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Doresc sa deschid o firma de consultanță - ce CAEN?

Doresc sa deschid o firma in care sa ofer consultanta celor ce doresc sa inceapa o afacere in domeniul cosmeticelor
- ce inseamna ca si cheltuieli, ce au nevoie legislativ, etc
- elaborare documentatii necesare pentru a scoate pe piata un produs cosmetic - PIF si dosar de siguranta produsului cosmetic
- sprijin in formulari de retete cosmetice
- cursuri online si offline de formare pentru productie de cosmetice si plante medicinale.

Sunt in procesul de a incerca pentru prima data sa deschid o firma pe portalul online al ONRC si as vrea sa stiu daca e ok ce CAEN-uri am ales si daca considerati ca mai trebuiesc si altele(si daca e cineva cu experienta in deschiderea de firme pe portal as dori consultanta contracost daca fac bine ce fac):
- 7490 Alte activităţi profesionale, ştiinţifice şi tehnice n.c.a.
- 7022 Activităţi de consultanţă pentru afaceri şi management
- 8559 Alte forme de învăţământ n.c.a.

Cel mai recent răspuns: Turor , utilizator 16:53, 13 Noiembrie 2023
Buna! Doresc sa imi deschid un SRL si sa fac creme hand made. Crede-ti ca a-ti putea sa-mi oferiti consultanta contra cost pentru a afla informatii despre demersuri, avize, etc? Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Statut planta mimosa hostilis petronela87 petronela87 Buna ziua! Ma numesc petronela si am nevoie sa comand pe internet 100g radacina pulbere de Mimosa Hostilis, pentru intrebuintarea in cosmetica personala, ca ... (vezi toată discuția)
Infiintare firma resurse umane nicole72 nicole72 As dori sa infiintez o soc.de res.umane? Ce cod caen trebuie ? am gasit numai pt. consultanta i res.umane. Trebuie autorizatie pt. prestari servicii de ... (vezi toată discuția)
Lavanda alexandru36 alexandru36 doresc sa infiintez o cultura de Lavanda.problema este unde vand lavanda???ma poate ajuta cineva?????? (vezi toată discuția)