avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1046 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Nelamurire cu drepturile de autor ce are legatura cu ...
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Nelamurire cu drepturile de autor ce are legatura cu un site de stiri

Buna ziua! as avea si eu o nelamurire, detin un site de stiri si de ceva timp preiau stiri de pe alte site-uri/ziare online. Intrebarea mea este urmatoarea cate caractere pot prelua maxim daca specific sursa cu link? unii spun ca 200 de caractere altii spun ca 500 de caractere..

Si inca ceva se pot prelua pe sarite frazele sau trebuie neaparat sa iau de la inceput?

Multumesc mult!

ps: imi cer scuze daca nu am postat unde trebuie!
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 16:57, 30 Ianuarie 2017
Raspunsul este ca au fost procese presa contra Google News in mai multe tari din UE. Deci depinde de circumstante.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturi de autor - acuzatie de furt tvsorin tvsorin Am un site de mica publicitate in care mai public anunturi care apar in ziarele locale. Anunturile nu sunt preluate identic, dar nici nu sunt mari ... (vezi toată discuția)
Site de stiri cu articole din alte surse carabus1206 carabus1206 Buna ziua, Am o intrebare in legatura cu realizarea unui site de stiri. As dori sa selectionez si sa copiez articole de pe site-urile mari de stiri ... (vezi toată discuția)
Conditii preluare articol Zooby Zooby In ce conditii se poate prelua un articol de presa pentru a fi publicat doar in mediul online pe un blog de stiri ? (vezi toată discuția)