avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 356 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita

buna ziua,in anul 2007 am facut un credit la piraeus bank in valoare de 7200 euro,am platit rate pana in 2010,iar atunci din cauza unor probleme nu am mai platit 3 luni.mi s-a pus poprire pe salariu de catre un executor,iar dupa cateva luni de inca unul,din 2010 pana acum mi s-a oprit din salariu bani de catre 2 executori.nu mai am nici un alt credit la vreo banca.zilele astea am aflat ca sunt executat silit de catre kruk si mai am de dat inapoi aproximativ 3000 de euro.in ultimii ani mi s-a oprit lunar din lalariu aproximativ 1000 lei lunar.kruk nu mi-a trimis niciodata nimic,nici macar telefonic nu am fost contactat vreodata
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 12:28, 30 Ianuarie 2017
Trebuie sa contactati firmele de recuperari creante si sa solicitati actele in baza carora s-a facut executarea silita.
eu vroiam sa stiu daca e corect sa fiu executat de 2 executori pentru acelasi credit
Puteti fi executat de doi executori dar, cu respectarea preved.art.729(2)NCPC"Daca sunt mai multe urmariri asupra aceleiasi sume,urmarirea nu poate depasi jumatate din venitul lunar net al debitorului,indiferent de natura creantelor,in afara de cazul in care legea prevede altfel."

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mai multe popriri de la acelasi creditor Sorinned Sorinned Buna ziua, ANAF a infiintat la angajatorul meu trei popriri si anume 6.000 lei recuperare cheltuieli judiciare, 1.000 lei amanzi si 50.000 lei creante in urma ... (vezi toată discuția)
Executare silita pentru credit neplatit mysu77 mysu77 Buna ziua doresc niste informatii,despre un credit.In urma cu 6 ani ,am contractat un credit de la CEC in valoare de 200 mil.lei vechi.am platit timp de 5 ani ... (vezi toată discuția)
Proprire conturi -executare silita!/oprire salariu integral! gabriel555 gabriel555 Buna ziua In urma unui imprumut neachitat la Provident a intervenit o executare silita pe conturi! pe acea executare este mentionat faptul ca se va oprii 1/3 ... (vezi toată discuția)