avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1048 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Acordare indemnizație crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Acordare indemnizație crestere copil

Buna ziua!
Urmeaza sa depun dosarul pentru acordare indemnizatie crestere copil, in calitate de salariat al unei firme in care nu am alta calitate.
Intenționez ca in curand sa infiintez o firma in care voi fi administrator si voi avea un asociat. Mai am calitatea de asociat intr o alta firma si alta de administrator unic in alta. Deci voi figura in 3 firme. Nu am calitate de salariat in niciuna.
Va rog sa îmi transmiteți daca aceste situatii pot afecta incasarea indemnizatiei.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Ramona_1979 , utilizator 09:31, 31 Ianuarie 2017
Puteti benefciia de indemnizatia pentru CCC, chiar daca detineti calitatea de administrator/asociat.

Singura problema ar ridica-o numai daca obtineti venituri supuse impozitului pe venit , exclus dividende.
Multumesc mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatia de crestere copil si statutul de asociat unic/administrator DanielaMocanu83 DanielaMocanu83 Buna ziua. Ma aflu in concediu prenatal urmand ca in octombrie 2016 sa intru in CCC. Intrebarea este urmatoare: daca infiintez, pana la intrarea in CCC, un ... (vezi toată discuția)
Infiintare srl in timpul concediului de cresterea copilului DanaMaria16 DanaMaria16 Sunt in concediul de cresterea copilului si doresc sa deschid un SRL . Se poate? Pot fi si administrator? Pot avea activitate pe SRL fara sa imi pierd ... (vezi toată discuția)
Suspendare indemnizatie ccc pentru administrator de firma andreeapo andreeapo Sunt in CCC de un an si jumatate. Mai am inca jumatate de an pana la terminare. De curand, mi- am deschis un SRL in care sunt asociat unic si administrator. ... (vezi toată discuția)