avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 446 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... salariu inspector asistent
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

salariu inspector asistent

Buna ziua,
Lucrez intr-o institutie Publica, prin urmare sunt Funtionar Public. In data de 05.04.2014, am fost angajata inspector asistent, cu un salariu minim pe economie. In momentul de fata, salariul de baza este de 1470 lei(total plata 1248). Mentionez ca am 9 ani vechime in campul muncii. Nu stiu de ce, dar consider ca nu este salariul corect. Ma poate ajuta cineva?
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 18:26, 31 Ianuarie 2017
De ce alte sporuri beneficiati, afara de gradatia de vechime?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul drepturi salariale functionar public vali.herea vali.herea Buna ziua, Sunt incadrata ca functionar public,studii S, inspector,grad profesional asistent, clasa de salarizare 40, gradatia 5, cu o vechime in munca de ... (vezi toată discuția)
Calcul salariu bugetar (administratie locala) radmy radmy am o nelamurire si as dori daca ma puteti ajuta d-voastra cu un calcul la salar. sunt functionar public din anul 1999 la o primarie. am fost incadrata ... (vezi toată discuția)
Subiect: drepturi salariale mihaelaberceanu mihaelaberceanu Buna ziua, In luna noiembrie 2016 am participat la concurs pentru functia publica de executie inspector clasa I, grad profesional asistent (conditie ... (vezi toată discuția)