Buna ziua. Am mare nevoie de opinii motivate.
X este cumparator de buna credinta pe Legea 112, insa nu isi intabuleaza contractul, iar ulterior, proprietarul de drept, pe calea unei actiuni in revendicare castiga imobilul, insa pe capatul secundar de cerere, se respinge ca neintemeiata anularea contractului de cumparare a lui x, motivandu-se cu practica CEDO.
X se afla in situatia de avea un titlu perfect valabil, insa neintabulat, dar nu poate recupera nici imobilul pierdut pe calea actiunii in revendicare, imobil din care a si fost evacuat ulterior, insa nici nu si-a recuperat pretul platit prin contractul de vanzare-cumparare intemeiat pe L. 112 cu Romconfort.
Asadar ne aflam in situatia de a fi atat fara imobil cat si fara banii platiti cu titlul de pret in 1996, iar raportat la Legea 1/2009, nu pot solicita restituirea valorii actualizate a imobilului intrucat legea prevede expres ca titlul sa fie desfiintat.
Ce solutii imi oferiti, ori pentru recuperarea imobilului, ori pentru recuperarea valorii actualizate a imobilului.
Va multumesc si va stau la dispozitie cu alte detalii.
nu-i chiar asa, eu am castigat procese identice cu spetza dvs. si atunci cand aveau contractul desfintat si cand nu il aveau desfintat.
o sa va trimit un mesaj privat, ca sa va explic mai multe. am si niste hotarari de care v-ati putea folosi.