Buna seara! Am primit in aceasta seara un plic de la ANAF cu o decizie referitoare la obligatiile de plata accesorii. Mentionez ca am o intreprindere individuala (frizerie) si am intarziat cateva zile la plata impozitului dar apoi am platit in termen de 15 zile cat scria acolo (chiar am platit de 2 ori ca nu eram sigur daca au intrat banii prin op si am platit si la trezorerie). In aceasta decizie scrie ca s-au calculat urmatoarele accesorii pentru plata cu intarziere a impozitelor:
Natura obligatiei fiscale: Impozit pe venituri din activitati independente apoi sub Accesorii este trecut cifra 1 apoi la Total tot cifra 1. Pe anexa deciziei este trecut:
Categoria de suma: dobanda, perioada, Suma debit:80, Zile/Luni: 41 Cota:0.02%, Suma accesoriu:1
Am 3 nedumeriri: 1.Am de platit ceva? 2.De ce? 3.De ce la Natura obligatiei fiscale este trecut: Impozit pe venituri din activitati independente? (intreprinderea individuala este considerata activitate independenta?)
Daca ma poate lamuri cineva v-as fi recunoscator. Va multumesc !
Somatie
bogdan06
Buna seara!
Rog frumos sa primesc niste raspunsuri cat de repede se poate.
Tatal meu a primit acasa mai multe hartii de la ANAF,printre care : ... (vezi toată discuția)