avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 825 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Somatie
Discuție deschisă în Executare silită

Somatie

Buna seara!

Rog frumos sa primesc niste raspunsuri cat de repede se poate.

Tatal meu a primit acasa mai multe hartii de la ANAF,printre care : DECIZIE,referitoare la obligatiile de plata accesorii;
SOMATIE - Nr. 7/30/2/2013730...

Natura Obligatiei fiscale: Contrib. de asigurari sociale de sanatate datorate de pers. care realizeaza venituri din activ. independente.
Cuantumul sumei datorate: 165.00 lei

vreau sa stiu ce sunt aceste (14)- ACCESORII?
De ce ii vine asa ceva acasa daca el este ANGAJAT de anul trecut,nu are alte venituri din activitati independente,din profesii libere sau venituri din drepturi de proprietate intelectuala? Nu are si nu a avut venituri din cele enumerate mai sus.
CE poate sa faca?

Astept un raspuns..sper sa fi nimerit bine categoria pt forum.
Multumesc!
Ultima modificare: Luni, 4 Martie 2013
bogdan06, utilizator
Cel mai recent răspuns: clautugui , utilizator 12:29, 5 Martie 2013
Accesorii inseamna penalitati si dobanzi la un debit neachitat.
Daca stiti ca tatal dvs. nu realizeaza venituri din activitati independente, inseamna ca este vreo gresala a finantelor.
Mergeti cu somatia la ei si interesati-va despre ce este vorba.
Multumesc frumos!
Se mai fac erori de la Finante, confuzii de nume, adrese, CNP chiar. Deci solutia este sa mergeti la Finante si sa vedeti unde este greseala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligatii de plata accesorii mihamiha14 mihamiha14 Buna ziua! Astazi am primit o scrisoare de la ADMINISTRATIA FINANTELOR PUBLICE in care mi se spune ca as avea de platit nu stiu ce - contrib de asigurari ... (vezi toată discuția)
Executare silita pt neplata cass Diana01 Diana01 Buna ziua, Va rog frumos sa ma ajutati cu un raspuns. Am primit de la Ministerul Finantelor un titlu executoriu pentru neplata CAS ului intr-o perioada in ... (vezi toată discuția)
Plata contributie cas din venit inchiriere imobil mihaela silvia mihaela silvia buna ziua,este posibil sa contest in instanta,o decizie venita pt plata de contibutie la fondul national de sanatate,pt perioada 2006- 2009,gand am obtinut ... (vezi toată discuția)