avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1395 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită poprire cont
Discuție deschisă în Executare silită

poprire cont

Buna ziua. Va rog sa-mi spuneti in ce conditii se pune poprire pe un cont? Ce organe sunt abilitate sa notifice banca pentru a pune poprire pe un cont si daca acest lucru survine in urma unei hotarari judecatoresti?
Cel mai recent răspuns: Ana-Maria Pînzaru , Avocat 19:51, 30 Ianuarie 2017
Poprirea se pune in executare de catre executorul judecatoresc daca exista un titlu executoriu (hotarare judecatoreasca sau alt inscris care este considerat de lege executoriu) si o incheiere a instantei de judecata de incuviintare a executarii silite.
Ultima modificare: Luni, 30 Ianuarie 2017
Ana-Maria Pînzaru, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire credit banca LIVIU NISTEA LIVIU NISTEA Am urmatoarea problema: am primit de la un birou de executori judecatoresti o adresa de infiintare a popririi pe numele unui salariat care nu si-a achitat un ... (vezi toată discuția)
Unde gasim model de cerere de incuviintare a executarii silite petrans petrans am nevoie de o astfel de cerere pentru un debitor ce nu a platit nici dupa dispunerea judecatoreasca definitiva (vezi toată discuția)
Poprire fara decizie judecatoreasca? August_in August_in De doi ani o anumita doamna executor judecatoresc ma tot sicaneaza cu notificari despre o executare in baza solicitarii facute de o firma de recuperare din ... (vezi toată discuția)