avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 894 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Incadrare corecta
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Incadrare corecta

Lucrez in domeniul bugetar,inspector de specialitate 1 A,studii superioare cu o vechime de 36 ani.Conform legislatiei actuale in vigoare,salariile de baza dintr-o institutie,pe aceeasi functie,gradatie,vechime,aceleasi atributii,sa fie echivalate la nivelul celui mai mare salar.pentru toti angajati.Am un coleg care indeplinim aceleasi conditii si are cu 200 mai mult.Explicatia celor de la resurse umane este:la sfarsitul anului 2009 a beneficiat de indemnizatie de conducere,care a ramas in salariul de baza,suntem la acelasi nivel de salarizare,dar el beneficiaza de aceea suma compensatorie de care eu nu pot beneficia.As dori sa aflu daca este corecta argumentatia.Va amultumesc.

Alte discuții în legătură

Aplicare oug 20/2016 cristina muntean cristina muntean Cum se calculeaza salariul pentru un functionar public/ inspector grad principal, gradatia 3 salariu de baza 1430 in conditiile in care in aceeasi institutie ... (vezi toată discuția)
Echivalare studii cory1983 cory1983 Buna ziua, Am urmatoarea problema In 2005 am terminat colegiu UTCB durata 3 ani finalizat prin licenta. De la UTCB am primit o adeverinta pt recunoasterea ... (vezi toată discuția)
Probleme incadrare pesonal bugetar contractual Sylvian2010 Sylvian2010 Buna ziua. am o problema de genul urmator. lucrez in Centrul Cultural dintr-un orasel de langa Bucuresti. problema este ca incadrarea ne-a fost facuta pe legea ... (vezi toată discuția)