avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 487 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Atestate sofer profesionist
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Atestate sofer profesionist

Buna seara,
Am si eu o nelamurire.In 2012 am avut permisul auto anulat pentru acool la volan.In 2014 l-am redobandit.Intre timp atestatele mi-au expirat,iar acum vreau sa le reinnoiesc.Intrebarea e : unde voi fi incadrat-la incepatori sau nu?Doamna de la ghiseu mi-a zis ca sunt incepator la atestate deoarece perisul este dobandit in 2014.

Alte discuții în legătură

Atestat profesional transport marfa corina78 corina78 Buna seara, Va rog sa ma ajutati in lamurirea unei situatii pe care eu nu reusesc sa o inteleg: O persoana a avut permisul de conducere anulat. In 2012 a ... (vezi toată discuția)
Atestat cpi sau cpc? adryanb27 adryanb27 de ce nimeni nu poate sa dea un raspuns exact la aceasta chestiune? am cauta la dumneavoastra pe site dar nicaieri nu e spus un raspuns cert, cu litera de ... (vezi toată discuția)
Sofer atestat profesional flrinsr73 flrinsr73 Buna seara sunt sofer profesionist si in urma cu citiva ani am avut un accident in urma caruia m-amales cu o condamnare cu suspendare si cu permisul ... (vezi toată discuția)