avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 379 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Ce trebuie sa fac sa primesc raspuns la intrebarea ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Ce trebuie sa fac sa primesc raspuns la intrebarea exprimata in forum ?

Am fost debransat de la reteaua de apa si canalizare a orasului am primit instiintare de reziliere a contractului dar operatorul serviciilor continuua sa imi trimita facturi cu o cantitate de 5.88 mc canalizare (nu au vrut sa explice calculul acestei valori) in continuare .Am facut contestatie dar nu vor sa accepte motivand ca trebuie sa platesc cantitati meteorice .este legal ?
Cel mai recent răspuns: ContSters416386 , utilizator 09:25, 31 Ianuarie 2017
cred ca e un abuz din partea operatorului.Orice plata se face in baza unui act (contract).Adresati-va Protectiei Consumatorului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Chemare in judecata adipir adipir CUM POT DESCHIDE O ACTIUNE IN INSTANTA PRIVIND RETINEREA ABUZIVA A APEI METEORICE PE FACTURA ASOCIATIEI DE PROPRIETARI. PE CE LEGISLATIE SE BAZEAZA ... (vezi toată discuția)
Legalitatea/obligativitatea apei de ploaie radita radita Stimati colegi, as dori sa-mi impartasiti opiniile dvs din punct de vedere juridic a obligatiei impuse societatilor comerciale (speta mea), si nu numai ,de a ... (vezi toată discuția)
Apa pluvială robertsega32 robertsega32 Bună ziua, În cazul în care solicităm operatorului care ne furnizeaza apa si serviciile de canal încetarea contractului de furnizare a serviciului de ... (vezi toată discuția)