avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1021 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... cor pentru un director zonal de vanzari
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

cor pentru un director zonal de vanzari

Salutare,

cine ma poate ajuta cu codul pentru un director zonal de vanzari.
structura este in felul urmator:
- director de vanzari (general) 121018
- director zonal (este subordonat directorului) - xxxxxxxxxxx sa-l incadrez manager de mk123307?

Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: niki27 , utilizator 15:33, 10 Septembrie 2009
Faptul ca este director zonal reiese din decizie si fisa postului. Managerul este subordonat directorului.
In cazul Dvs persoana este subordonata DG, deci mai corect ar fi:
- Director comercial 121017 sau
- Director adjunct 121005.
O alta varianta ar fi Director de program 121013.
multumesc,
dar 122408 (manager zona) - ar merge? domeniul de activitate fiind servicii publicitare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Director girbeaionicavioleta girbeaionicavioleta Potrivit CAEN exista postul de \"director\" si ce pozitie are in cod? (vezi toată discuția)
Clasificare cor dir. administrativ clau_ncm clau_ncm Vreau sa stiu daca codul din COR pt director administrativ este 3433 ? Mentionez ca am studii superioare facultatea de management si masterat \"Dimensiunea ... (vezi toată discuția)
Account manager cor ary_eduard ary_eduard Buna ziua, Nu am gasit functia de account manager in Clasificarea ocupatiilor din Romania. Ce functie asemanatoare, prevazuta si in cor, s-ar putea trece ... (vezi toată discuția)