avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 943 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Activitate srl-d
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Activitate srl-d

Buna ziua. Un srl-d are un cod caen principal si inca vreo 5 secundare. La activitatea ce urmeaza sa o desfasor pot folosi toate codurile caen sau numai cel principal ?

Multumesc frumos.

Alte discuții în legătură

Se poate activa pe un cod caen trecut ca activitate secundara daca activitatea principala nu are loc? IoanaBoerescu IoanaBoerescu Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un sfat pentru urmatoarea situatie: Activitatea pe care urmeaza sa o desfasor pe un SRL se incadreaza in 2 coduri ... (vezi toată discuția)
Cod principal srl Bra15 Bra15 Buna ziua! Am infiintat recent SRL si in constatator imi apar cateva coduri secundare autorizate, dar cel principal nu. Codul Caen principal este autorizat ... (vezi toată discuția)
Inlocuire cod caen tavison55 tavison55 Buna ziua, Am un SRL cu un cod CAEN pe activitatea principala si 5 coduri pentru activitati secundare. Vreau sa inlocuiesc doua din codurile secundare cu ... (vezi toată discuția)