avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 485 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Cod principal Srl
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Cod principal Srl

Buna ziua!
Am infiintat recent SRL si in constatator imi apar cateva coduri secundare autorizate, dar cel principal nu. Codul Caen principal este autorizat automat, adica pot emite facturi pe servicii asociate lui? Sau trebuie sa apara si el alaturi de cele secundare in constatator? Precizez ca toate activitatile se desfasoara la beneficiari.
Multumesc!
Ultima modificare: Vineri, 1 Februarie 2019
Bra15, utilizator
Cel mai recent răspuns: Bra15 , utilizator 20:24, 1 Februarie 2019
Este vorba de o eroare,
Certificatul constatator emis de ONRC trebuie sa contina obiectul de activitate - domeniul şi activitatea principală, nu este obligatorie mentionarea activitatilor secundare.
Trebuie sa faceti cerere la ONRC de rectificare de eroare materiala din partea lor.
Pai nu trebuie sa apara codurile autorizate si unde anume se autorizeaza: la sediu, la punct de lucru, la beneficiar? Am certificatul de inregistrare cu codul principal si constatatorul cu codurile acestea pe care le-am autorizat recent la beneficiar. Si inca un constatator in care se mentioneaza ca nu desfasor activitati la sediul social. Dar eram nedumerita privitoare la cel principal, daca trebuie si el autorizat sau este automat ok sa facturez pe el avand in vedere ca este principal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat constatator de la onrc tgm tgm Buna ziua! In aprilie mi-am schimbat obiectul principal de activitate de la 7022 am trecut la 4789. La doamna de la orc i-am explicat cam ce as vrea sa fac, ... (vezi toată discuția)
Infiintare firma Maria Adriana Marinescu Maria Adriana Marinescu buna ziua, va rog frumos sa imi spuneti cate coduri CAEN sunt permise legal ptr a fi trecute in Actul Constitutiv al unei firme SRL pe care vreau sa o ... (vezi toată discuția)
Autorizare s.r.l. la registrul comertului bea_foris bea_foris Buna ziua, o societate si-a schimbat sediul, ca urmare a trebuit sa depune Declaratia pentru autorizarea activitatilor la noul sediu. Noul sediu este in alt ... (vezi toată discuția)