avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Cafeneaua economiştilor Valoare rata actualizare/rata scont Romania
Discuție deschisă în Cafeneaua economiştilor

Valoare rata actualizare/rata scont Romania

Buna ziua,

Pentru ajustarea unor costuri si efectuarea unor predictii, m-ar interesa sa stiu care este valoarea ratei de actualizare (rata de scont, in engleza "discount rate")) stabilita pentru Romania. Pe site-urile BNR si INS nu am reusit sa gasesc aceasta informatie. :( Am inteles ca aceasta rata se comunica fiecarei tari de catre Comisia Europeana.

Ma poate ajuta cineva?

Multumesc anticipat.

Ioana
Ultima modificare: Marți, 31 Ianuarie 2017
Yioannis, utilizator

Alte discuții în legătură

Dobanda de referinta stabilita de catre comisia europeana pentru romania costitaur costitaur care sunt domeniile de activitate in care se aplica dobanda de referinta stabilita de catre comisia europeana pentru romania? va multumesc! (vezi toată discuția)
Rata inflatiei loremaria loremaria Stiti cumva care este formula de calcul a ratei inflatiei?Calculul trebuie facut la o suma de zece milioane de lei vechi. Multumesc mult. (vezi toată discuția)
Vanzare cabinete medicale radusimionescu radusimionescu Conform OUG 68/28.05.2008 publicata in MO 428 din 06.06.2008, vanzarea in rate a cabinetelor medicale se face cu respectarea urmatoarelor reguli: Capitolul ... (vezi toată discuția)