avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitatea bugetară şi a ... Spor conditii vatamatoare
Discuție deschisă în Contabilitatea bugetară şi a serviciilor externalizate

Spor conditii vatamatoare

Buna ziua.
Intrebarea mea este: La ce sporuri se refera prevederile O.U.G. nr. 2/2017, in afara de cele care sunt incluse in salariul de baza(ex: sporul de vechime, sporul CFP, sporul de urbanism, etc.); poate fi majorat cu 20% sporul pentru conditii periculoase sau vatamatoare, in conditiile in care in Legea nr. 284/2010 se prevede ca sporul respectiv se acorda in procent de pana la 15%?

Alte discuții în legătură

Salariu bugetari februarie simmonac simmonac Bună seara, Care ar trebui să fie salariul unui referent superior, gradația 5, începând cu 01.02.2017, in urmăroarea situație: salariu încadrare 958, ... (vezi toată discuția)
Sporurile acordate personalului din autoritatile si institutiile publice finantate integral din venituri proprii eduardvl eduardvl Buna ziua, Revin la postarea mea anterioara si rog respectuos un punct de vedere, referitor la urmatoarea speta (avand in vedere ca intre timp am primit mai ... (vezi toată discuția)
spor pt.control financiar preventiv sorin dan sorin dan Buna ziua, va rog daca ma poate ajuta cineva sa inteleg si eu cum aplic de la 1 ianuarie 2010 spor pentru complexitatea muncii( spor pt. control financiar ... (vezi toată discuția)