avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1127 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Despagubiri acordate de Fondul de Compensare a ...
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Despagubiri acordate de Fondul de Compensare a Investitorilor

Buna ziua ,

va rog sa-mi spuneti daca Fondul de Compensare a Investitorilor despagubeste persoanele care investesc in fondurile mutuale , in cazul in care apare riscul de piata (scaderea randamentelor titlurilor din portotoliul fondului) si riscul de administrare (ca administratorul sa ia decizii gresite, sau neprofitabile).De exemplu , in care se cumpara unitati de fond la un fond mutual care investeste in actiuni si acesta intra in insolventa , cum sunt despagubiti investitorii .

Va multumesc .

Alte discuții în legătură

Programul de investiþii potrivit pentru contractantii asigurarilor de viata de tipul unit linked Mihai Lupu Mihai Lupu Fiecare dintre noi este interesat sa isi protejeze familia in fata evenimentelor nedorite, este interesat in acelasi timp de alternativele existente la dorinta ... (vezi toată discuția)
Locuirea in comun dumimihai dumimihai buna seara! desi suntem in perioada in care copiii aproape se nasc cu cunostinte de calculator; spre rusinea mea eu sunt novice,asa ca va rog sa scuzati ... (vezi toată discuția)
Pierdere din vânzarea fondurilor mutuale. În acest caz se mai completează d200? brezan brezan Sunt persoana fizica, pensionar (1200 lei). In 16.01.2017 am cumparat fonduri mutuale la ING.Bank pe care le-am vandut in 09.02.2017 (dupa 3 saptamani) cu o ... (vezi toată discuția)