avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1093 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Chestionar angajare sezonier Germania punctul 2
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Chestionar angajare sezonier Germania punctul 2

La punctul 2 al chestionarului (intrebarea "desfășurați o activitate independența in Romania") am nevoie de o ștampila. Stie cineva de unde se poate obține? Finanțe nu,primărie nu, Registrul Comertului nu.. Unde sa mai merg?

Alte discuții în legătură

Munca in germania, chestionar pt muncitori sezonieri luciancantea luciancantea Buna ziua, apelez la dumneavoastra pentru ca sa ma lamuresc si sa stiu la ce ma astept. Am un frate plecat in Germania si are nevoie de acest \"chestionar ... (vezi toată discuția)
Persoana fizica autorizata rocknum rocknum Buna ziua, nu stiam unde sa postez acest topic asa ca am facut-o aici. Ce proceduri trebuie sa urmez pentru a deveni persoana fizica autorizata? si mai ales ce ... (vezi toată discuția)
Autorizatie punct de lucru valery valery Imi spuneti si mie va rog de ce autorizatii as avea nevoie pentru a desfasura activitatea la un sediu secundar (punct de lucru) in care o sa vand produse ... (vezi toată discuția)