avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1145 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Autorizatie punct de lucru
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Autorizatie punct de lucru

Imi spuneti si mie va rog de ce autorizatii as avea nevoie pentru a desfasura activitatea la un sediu secundar (punct de lucru) in care o sa vand produse nealimentare si cum le pot obtine aceste autorizatii.
Stiu ca ei se sesizeaza din oficiu, dar vreau sa stiu daca trebuie sa merg la primarie ptr ceva autorizatii.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: gabrielaciorcila , utilizator 16:38, 27 Iulie 2009
daca ati infiintat sediul secundar si ati depus actul de infiintare la Registrul Comertului, trebuie sa depuneti si formularele de autorizare - model 2 tot la registrul comertului. pentru autorizatia de functionare ( program de lucru) trebuie sa va interesati la Primaria de care apartineti

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum poate intra o persoana in societate comerciala? florin sebastian florin sebastian [b][b]SC YYY srl [/b]din municipiul ZZZ, judetul WWW[/b], are ca actionari doua [b]persoane: A si B.[/b][i]Precizez ca persoana B este si administratorul ... (vezi toată discuția)
Autorizatie functionare punct de lucru madalina_elena44 madalina_elena44 Buna ziua tuturor. Va rog am si eu cateva intrebari: 1. O societate comerciala cu sediu intr-un oras si cu alte puncte de lucru in alte orase trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Procedura pentru obtinerea autorizatiilor de functionare a unui srl hillfingerr hillfingerr Buna ziua, Am inteles ca as avea nevoie de urmatoarele autorizatii. 1.autorizatiei de functionare de la primarie (acord exercitii ... (vezi toată discuția)