avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1029 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Intepretare OUG 6/2011 actualizat 2014 - SRL-D
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Intepretare OUG 6/2011 actualizat 2014 - SRL-D

Buna ziua,

As vrea sa stiu cum interpretati dvs urmatoarea lege, extrasa din articolul 4 lit.b) din OUG 6/2011 actualizat in 2014.

b) să angajeze cu contract de muncă pe durată nedeterminată, cu normă întreagă, şi să menţină în activitate cel puţin 2 salariaţi de la momentul obţinerii facilităţilor prevăzute la art. 5 lit. a) şi/sau până la pierderea calităţii de microîntreprindere aparţinând întreprinzătorului debutant în afaceri;“

Pe scurt.

1. Sunt obligat sa angajaz si sa mentin 2 angajati de la momentul obinerii facilitatilor prevazute la art 5 lit a) pana la momentul pierderii calitatii de SRL-D ?

SAU

2. Sunt obligat sa angajez si sa mentin 2 angajati pana la momentul pierderii calitatii de SRL-D ?

Multumesc pentru timpul acordat.

Alte discuții în legătură

Srl-d ; pot ramane fara angajati dupa o perioada ? cein cein Buna ziua, Problema este in felul urmator : o firma SRL-D din 2016, a avut 6 angajati initial ca in momentul de fata sa ramana cu 3. Unul cu 8h/zi iar ... (vezi toată discuția)
Srl-d alinafay_bv alinafay_bv Revin cu o alta problema ptr srl-d, deoarece cei de la AIPPIMM nu ma prea lamuresc -dati-mi un raspuns exact: -am un srl-d cu 2 salariati(unul cu 8 ore, ... (vezi toată discuția)
Scutire plata cas angajator pentru srl-d danielas78 danielas78 O societate s-a infiintat ca SRL-D in luna decembrie 2014. Din pacate nu a notificat in scris OTIMMC priviind infiintarea sa ca microintreprindere cf.art.4 ... (vezi toată discuția)