avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 863 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Dreptul de proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Dreptul de proprietate

In cazul unui bun asupra caruia se dispune sechestru de catre executorul judecatoresc dar transferul dreptului de proprietate nu este efectuat fiind inscris proprietarul vechi, executorul judecatoresc poate cere efectuarea transferului de proprietate sau ce cai juridice exista.

Alte discuții în legătură

Sechestru pe imobil ipotecat . e posibil ? bobocel3333 bobocel3333 Buna. Intrebare (urgenta) pentru cunoscatori : Daca exista titlu executoriu pe Bilete la ordin avalizate , debitorul avand in proprietate comuna cu sotul ... (vezi toată discuția)
Cladire neintabulata ,vanzare pe factura fiscala catalinnnr catalinnnr Buna ziua, Am urmatoarea speta: Teren + Cladire(spatiu comercial) Teren proprietar Lichidator judiciar pentru societatea X Cladire dobandita in ... (vezi toată discuția)
Apartament cumparat de la executor - surpriza cu sechestru procuratura AlinCornea AlinCornea Ajutati-ma va rog , Povestea mea. Am cumparat in anul 2010 un apartament la licitatie executor , apartament care era ipotecat la banca in 2006 - ( am uitat ... (vezi toată discuția)