avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 787 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... termen transmitere revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

termen transmitere revisal

Buna ziua.
O decizie de incetare a suspendarii contractului individual de munca pentru cresterea copilului poate fi transmisa la revisal in termen de 20 zile de la emiterea acesteia?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: gillu , utilizator 09:38, 1 Februarie 2017
HG 500/2011
art.4
(1) Transmiterea registrului privat către inspectoratul teritorial de muncă, cu elementele prevăzute la art. 3 alin. (2), se face după cum urmează:
.....
b) elementele prevăzute la art. 3 alin. (2) lit. m) se transmit în termen de maximum 20 de zile lucrătoare de la data suspendării/data încetării suspendării;
....

In speta, decizia de incetare a suspendarii c.i.m. se transmite in revislalin termen de maxim 20 de zile lucratoare de la data revenirii din CCC.
Va multumesc,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen transmitere decizie de incetare cu acordul partilor marcucarolina marcucarolina Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti daca fac decizia de incetare pe data de 05(art.55 b) si-o transmit pe aceiasi data ,cererea este din data de ... (vezi toată discuția)
Se poate inregistra un cim suspendat pe perioada de crestere copil cu o data anterioara? VIOLACRA VIOLACRA Buna seara, in 15 mai s a incheiat perioada de concediu de crestere copil iar pe 16 mai ar fi trebuit sa se opereze disponibilizare post pentru ca activitatea ... (vezi toată discuția)
Suspendare cim cu acordul partilor (motive personale) - cand se trimite revisal? mirela1984 mirela1984 Buna ziua! In cazul suspendarii unui cim pe perioada 01.12.2014 - 28.02.2015, se poate trimite Revisal pe 28.11.2014 (cu perioada inceput suspendare ... (vezi toată discuția)