Buna ziua. Am avut un credit in2015 și nemaiplatind am aflat de la angajator că m i s- a pus poprire pe salariu. Din documentul primit tot de la angajator am descoperit că , creditorul are alt nume cu alta adresa fata de cea din contractul semnat cu ei. Nu am primit la adresa nici o somație nici un document de luare la cunoștință a procedurii de executare silită. În înștiințarea dispusă de instanta spune că e fara cale de atac. Cum pot contesta executarea ? Mulțumesc.
Puteti formula contestatie la executare in termen de 15 zile.
Fiind vorba despre un contract de credit, acesta reprezinta titlu executoriu.
Executorul nu a facut decat sa solicite incuviintarea executarii de la instanta iar hotararea acesteia, in cazul in care se admite, se da fara cale de atac.
Mulțumesc pt răspuns, dar vreau sa va întreb ce înseamnă titlu executoriu la un contract de credit? Și dacă creditorul și a schimbat numele inclusiv adresa de funcționare nu trebuia să luăm la cunoștință?
Domnu avocat, eu nu am semnat nici un contract cu noua denumire a creditorului, care are alta adresa cu alt CUI.estea fel nr de contract și data. Este corect? As putea sa contest legandu- mă de acest aspect, printre altele? Mulțumesc.
Este posibil sa fi intervenit o cesiune intre creditorul dvs intial si cel actual.
De obicei, o astfel de cesiune, se face fara acordul debitorului.
Nu cred ca este suficienta aceasta aparare intr-o contestatie la executare.
Somatie plata
CristiBH
Buna ziua
Situatia este cam asa. In 2007 am luat un credit de la Raiffeisen. In 2011 am ramas fara loc de munca si am intrat in imposibilitate de plata. ... (vezi toată discuția)