avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 753 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie de urmas
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie de urmas

Buna ziua. Va rog ajutati-ma cu un raspuns. Mama mea a decedat in anul 2014, avea stagiul complet de cotizare dar nu avea varsta pentru a se putea pensiona. Ar putea tatal meu sa beneficieze de pensie de urmas? si cand? Cand ar fi implinit mama varsta de pensionare sau cand o va implini el? Mentionez ca l-ar avantaja mai mult pensia de urmas decat cea de care ar beneficia el in urma vechimii acumulate. Va multumesc frumos si va doresc o zi buna!

Alte discuții în legătură

Pensie anticipata femei kontikki kontikki scuze, intrebarea mea este daca si cand poate mama mea beneficia de pensie anticipata? Repet, are varsta de 50 de ani, 20 de ani vechime in munca, a iesit ... (vezi toată discuția)
Pensie de urmas ioana diana ioana diana Buna ziua. Ma numesc Diana Petrescu si sunt eleva. Tatal meu a fost pensionar, a murit acum 3 ani, iar eu fiind minora si eleva am beneficiat si beneficiez de ... (vezi toată discuția)
Fara venit - cand poate beneficia de pensie? uaurelya uaurelya Mama mea este nascuta in24 12 1954 are 20 de ani cotizare vaduva de 3 ani sotl in varsta atunci de 62 ani 3 luni ,37 ani cotizati pensionat pe caz de boala ... (vezi toată discuția)