avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 821 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... ROf nemodificat, atributii fortate, abuz in serviciu?
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

ROf nemodificat, atributii fortate, abuz in serviciu?

Buna ziua,

Sunt functionar public, am o vechime de 30 ani ,Sunt la maxim in functia publica.
In fisa postului am prevazute atributii specifice asistentei sociale, pentru care colegii ,care sunt incadrati acolo, primesc sporul legal de 25%.Mai mult in fisa postului , am atributie de constatare si control ,atributii comune cu colegii de la Politia locala, pentru care, acestia primesc sporul legal de 40 %.Eu nu primesc nimic pentru atributiile acestea comune cu alti colegi.
Mentionez ca pe langa celelalte atributii (inclusiv cele comune cu ale altor colegi, pentru care primec sporuri),eu indeplinesc si activitatea de coordonare a agentilor de mediu.Si aceasta activitate este tot voluntara ,eu neprimind nimic la salariu.Am facut nenumarate adrese prin care solicit fie sa-mi acorde si mie sporurile legale, fie sa-mi scoata din fisa postului aceste atributii .Mai mult am solicitat , avand in vedere atributiile postului sa se organizeze o structura aferenta atributiilor pe care le am prevazute.
Fara nici un rezultat.Consider ca este un abuz!
Va rog sa-mi spuneti , si sa ma indrumati, daca o actiune in instanta ,poate solutiona aceasta speta.
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Ce atributii are consilierul juridic dintr-o institutie publica? oanaportar oanaportar Buna dimineata ! Directorul institutiei noastre publice a cerut de la Resursele Umane Fisa postului pentru consilierul juridic pentru a vedea ce atributii ... (vezi toată discuția)
Semnatura fisa de post adrianna100 adrianna100 Pentru a se taia un spor, se scoate atributia din fisa de post, dar atributia ramane valabila si obligatorie! Sa semnez fisa de post? (vezi toată discuția)
Fisa postului baza baza daca primarul unei institutii publice ii aduce la cunostinta fisa postului unui functionar public si semnezi pentru ca ai luat la cunostinta. Intrebare:in ce ... (vezi toată discuția)