avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1204 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Detasarea salariatilor in UE - Noua lege din Austria
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Detasarea salariatilor in UE - Noua lege din Austria

Buna ziua,

O agentie de recrutare care detaseaza salariati la societati din Italia, care realizeaza activitati de cabotaj in alte state din UE (ex. Austria), are obligatia, in calitate de angajator, sa completeze formularul online de notificare a activitatii de cabotaj pe teritoriul Austriei, sau acest lucru intra in sarcina societatii care utilizeaza salariatul.
De asemenea, tot legat de acel formular, persoana de contact care trebuie introdusa, trebuie sa aiba domiciliul in Austria?

multumesc
Cel mai recent răspuns: Victorialexe , utilizator 13:01, 2 Februarie 2017
Vedeti daca gasiti detalii aici
[ link extern ]
multumesc, dar vazusem articolul si nu raspunde la intrebarile mele. as fi vrut macar o indrumare catre cineva care poate oferi consultanta pe subiect.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Detasare sau delegare cum sa procedez? GARBEAELENA GARBEAELENA Am citit o multime de intrebari si raspunsuri referitoare la formularul E101 si cu cat citesc mai mult cu atat ma nedumeresc mai tare.Am o I.I din ... (vezi toată discuția)
Angajare salariat cetatean italian viorel_georgescu53 viorel_georgescu53 Soc. romaneasca are lucrare in desfasurare in Italia si doreste sa angajeze muncitori cetateni italieni si in ideea de a nu se mai complica cu muncitori ... (vezi toată discuția)
Societate straina angajeaza romani si presteaza servicii pentru o societate din romania? este legal? madalinalina madalinalina Am si eu o intrebare. O societate straina, fara sediu sau sucursala in Romania, poate sa angajeze cetateni romani? Acestia vor presta lucrari de productie ... (vezi toată discuția)