avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 256 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Salariu functionar public 2017
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Salariu functionar public 2017

Buna ziua. Am o nelamurire. Lucrez la o primarie de comuna ca si inspector asistent impozite si taxe locale, si am un salariu brut de 1390 ron si un spor calculator de 83 ron, cu o vechime in munca de 5 ani. M-am angajat in 1 oct. 2015 pe grad de asistent cu studii superioare de lunga durata. As vrea sa aflu care este procedura de aplicare a salariului de la 01.02.2017, pentru ca secretarul unitatii mi-a dat la cei 1390 ron un spor de 20%, neumbland la sporul de calculator si nici nu mi-a facut salariul brut de 1450 fara sporuri, asa cum am inteles legea.

Alte discuții în legătură

Reincadrarea este corecta? marynuksavu marynuksavu sunt icadrata in cadrul PMP - OFICIUL PUBLIC PROIECTdin anul 2001:inspector I A, in anul 2008 am absolvit cursurile facultatii de contabilitate,iar in anul ... (vezi toată discuția)
Subiect: drepturi salariale mihaelaberceanu mihaelaberceanu Buna ziua, In luna noiembrie 2016 am participat la concurs pentru functia publica de executie inspector clasa I, grad profesional asistent (conditie ... (vezi toată discuția)
Calcul salariu, va rog ! DanAlyna DanAlyna Buna ziua, :wave: As dori sa stiu pt un post de Inspector specialitate PR (studii superioare de lunga durata + studii postuniversitare de master) in cadrul ... (vezi toată discuția)