avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 687 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... CALCUL SALARIU, VA ROG !
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

CALCUL SALARIU, VA ROG !

Buna ziua, :wave:
As dori sa stiu pt un post de Inspector specialitate PR (studii superioare de lunga durata + studii postuniversitare de master) in cadrul Administratiei domeniului public, cu vechime in munca de 12 ani si 11 luni, care este salariul de incadrare si salariul net.
Multumesc ! :vishenka:
Cel mai recent răspuns: alina0303 , utilizator 13:32, 11 Iulie 2017
Gradul profesional si alte sporuri daca mai sunt, in afara gradatiei de vechime, va rog.
Grad II, fara alte sporuri. Multumesc ! :flowersblue:
Ultima modificare: Luni, 27 Februarie 2017
DanAlyna, utilizator
Dupa data de 01.02.2017, salariu de baza 1552 lei, gradatie vechime 3 (17.5% spor) 272 lei, salariu brut 1824 lei, salariu net 1317 lei.
Va multumesc !!! :love2:
Buna ziua.
Rog si eu acelasi ajutor:
Salariu pentru Inspector clasa I grad profesional principal,
vechime 13 ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul salariu Mlmg Mlmg Ce salariu de baza brut are o persoana cu functie publica de executie, inspector, clasa I, grad profesional principal, gradatia 3, clasa de salarizare 40. ... (vezi toată discuția)
Calcul salarizare functionar public ioanagts ioanagts Buna ziua, am rugamintea sa ma ajutati si pe mine cu calculul salariului pt inspector, I, grad debutant, gradatia 3, clasa 31 salarizare- la 1 ian 2017 ... (vezi toată discuția)
Calcul salariu Jiglau Jiglau Buna ziua! Lucrez la o primarie dintr-o comuna, pe postul de inspector principal, clasa 1, gradatia 3, clasa salarizare 40, coeficient de ierarhizare 2,75. Mi ... (vezi toată discuția)