Buna ziua . Acum vreo cativa ani sotiei i s-a pus poprire pe salar in urma neputintei noastre de a mai plati rata (somaj,probleme financiare in familie...............). Doresc sa intreb daca aceasta executare silita mai respecta legislatia, avand in vedere ca executarea a fost initiata si pusa in aplicare NU de catre banca care a acordat acel credit ci de o firma recuperatoare.
Multumesc anticipat pentru raspuns.....................
De obicei,banca cesioneaza creantele la o firma de recuperari creante,dar, executarea silita propriu zisa trebuie facuta numai prin intermediul unui executor judecatoresc.
Aceasta executare este facuta de catre un executor judecatoresc care a obtinut o hotarare judecatoreasca in numele firmei recuperatoare si nu a bancii care a acordat creditul. Intrebarea mea este daca executarea respecta legislatia,aceasta executare fiind incuvintata la cererea firmei recuperatoare si nu a bancii?
Prescriere
Karakarla
La data de 11.05.2012 am facut un credit de nevoi personale la o banca pe 5 ani. In urma unor probleme financiare in luna 12. 2012 am facut o reesalonare pt o ... (vezi toată discuția)