avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 737 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Gratiere pedeapsa cu suspendare
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Gratiere pedeapsa cu suspendare

Buna seara. In septembrie 2015 am fost condamnat la 8 luni inchisoare pentru savarsirea infractiunii de delapidare,iar in temeiul art. 81 din Codul penal de la 1968 a fost suspendata condiţionat executarea pedepsei pe un termen de încercare de 2 ani şi 8 luni. Intrebarea mea este daca acum,cu aceasta ordonanta de urgenta privind gratierea,ma incadrez si eu si pot beneficia de gratiere,pentru ca as dori sa imi fac reabilitarea cat mai repede posibil. Imi este rusine de ceea ce am facut,nu pot sterge cu buretele,dar este o piedica in a gasi un loc de munca in conditii decente,pentru ca mi se cere cazierul si stiu ca am o pata neagra acolo. Va multumesc anticipat pentru raspuns!

Alte discuții în legătură

Stergerea cazierului abrassu abrassu Buna ziua Am avut o condamnare de 1,6 luni inchisoare cu suspendare + 2 ani de incercare,asa scrie in sentinta definitiva,anul care urmeaza 2010,pe 6 ... (vezi toată discuția)
Prescriere cazier bogdan1807 bogdan1807 Buna ziua Daca am fost condamnat la 8 luni inchisoare cu suspendare,in cat timp se sterge aceasta pedeapsa din cazier. Multumesc (vezi toată discuția)
O informatie dorel_santi dorel_santi am fost condamnat in anul 2001, un an si zece luni cu suspendare ptr. ca am fost prins la volan cu alcoolemie peste limita legala, de atunci a trecut 5 ani si ... (vezi toată discuția)