avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 546 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... o informatie
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

o informatie

am fost condamnat in anul 2001, un an si zece luni cu suspendare ptr. ca am fost prins la volan cu alcoolemie peste limita legala, de atunci a trecut 5 ani si jumatate, am fost gratiat cu legea care s-a dat in octombrie 2001, atunci cand a fost gratiaiti mai multe persoane condamnate sub 5 ani, cred ca stiti despre ce este vb, intrebarea este, daca a trecut 5 ani de la condamnare, se mai trece in cazierul judiciar, cand eliberez un certificat judiciar ptr. angajare vad ca mai apare, anul acesta ultima data cand am scos in ianuarie anul curent, era trecut, dar nu trecuse 5 ani de la condamnare, se va sterge vreodata din cazierul judiciar, daca pot fii reabilitat, si daca pot sa mai obtim permisul de conducere, nu am citit noua lege a circulatiei
astept raspuns cat mai repede posibil
cu stima dorel
Cel mai recent răspuns: dorel_santi , utilizator 10:27, 11 Noiembrie 2006

Reabilitarea face să înceteze decăderile şi interdicţiile, precum şi incapacităţile care rezultă din condamnare
Citeste reabilitarea judecatoreasca din codul penal.Trebuie sa indeplinesti anumite conditii
da, sunteti dragute ca ma ajutati, si mi-ati raspuns in mod profesional, dar as prefera raspunsuri babesti, eu unul sunt de profesie economist, nu jurist
astept raspunsurile cat mai repede posibil
in principiu nu mai ai nimic in cazier, scoate si tu unul si vezi...
da, sper sa-mi scot inca o data cazierul cat de curand, sa vedem daca mai scrie ceva, va anunt cu prima ocazie

Alte discuții în legătură

Dupa cat timp se sterge cazierul si care sunt conditiile sfinxul sfinxul buna pentru toti am fost condamnat in 1997 la 3,2 ani in lipsa pentru furt auto ajutat de un prieten ,am fost condamnat in lipsa si pedeapsa sa prescris ... (vezi toată discuția)
Stergerea cazierului abrassu abrassu Buna ziua Am avut o condamnare de 1,6 luni inchisoare cu suspendare + 2 ani de incercare,asa scrie in sentinta definitiva,anul care urmeaza 2010,pe 6 ... (vezi toată discuția)
Cazier anonim2012 anonim2012 Am fost condamnat in 1996 la 5 ani de inchisoare din care am facut 2 ani si ceva luni, sunt nelamurit in legatura cu o problema si anume ca nu stiu dupa cat ... (vezi toată discuția)