vreau sa fac o rectificare, dupa "formula" legala de calcul care mi-a spus colega din inainte, adica 4 ani plus jumatate de pedeapsa, adica 4 ani plus 22/2 luni, vine 4 ani si 11 luni, deci asta ar veni in septembrie 2006
intrebrea este urmatoarea, daca nu ar fi fost gratierea, nu era mai bine daca nu beneficiam de ea,ma incurca la reabilitarea, mai bine se desfasura pedeapsa in cursul lui normal
vreau sa fac o rectificare, dupa "formula" legala de calcul care mi-a spus colega din inainte, adica 4 ani plus jumatate de pedeapsa, adica 4 ani plus 22/2 luni, vine 4 ani si 11 luni, deci asta ar veni in septembrie 2006
intrebrea este urmatoarea, daca nu ar fi fost gratierea, nu era mai bine daca nu beneficiam de ea,ma incurca la reabilitarea, mai bine se desfasura pedeapsa in cursul lui normal
scuze, vad ca aparut de mai multe ori, inca o data scuzele de rigoare
Art. 96. - (1) Durata suspendării condiţionate a executării pedepsei constituie termen de încercare pentru condamnat şi se compune din cuantumul pedepsei închisorii sau închisorii stricte aplicate, la care se adaugă un interval de timp de 2 ani
Art. 100. - Condamnatul este reabilitat de drept dacă nu a săvârşit din nou o infracţiune înăuntrul termenului de încercare şi nici nu s-a pronunţat revocarea suspendării condiţionate a executării pedepsei în baza art. 97 sau art. 98.
dupa parerea mea esti reabilitat
multumesc, este o veste buna, vreau sa mai adaug ceva, in care am iutat sa va spun, perioada de incercare era la mine de 3 ani si 10 luni, oricum intru la reabilitare, nu?, ptr. ca condamnarea a fost in iunie 2001