avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cumparare apartament
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cumparare apartament

As vrea sa cumpar un apartament in data de 4 Febr. si rog sa mi se confirme ce acte doveditoare sunt necesare pt. a fi sigura ca apartamentul nu este ipotecat sau face parte vreunui litigiu...in contractul de vanzare cumparare anterior...al vanzatorilor e stipulat termenul de carte funciara nedefintiva..data de oficiul de cadastru
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 06:50, 2 Februarie 2017
Cereți un extras CF de informare asupra situației imobilului. Oricum, notarul va solicita astfel de informații pentru autentificarea actului. Vorbiți la notariat dacă aveți unele temeri, iar notarul vă va lămuri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparare apartament fara probleme ulterioare starcopit starcopit Buna ziua! As dori sa achizitionez un apartament/ garsoniera in Buc. intr-un viitor previzibil. As dori sa aflu legat de acest fapt cum sa ma asigur eu, ... (vezi toată discuția)
Acte cumparare teren si verificarea situatiei lui juridice oanalumi oanalumi Doresc sa cumpar un teren proprietate. Ce acte trebuie sa aibe proprietarul terenului? Cum pot stii daca terenul acela are vreo problema juridica? (vezi toată discuția)
Inscrierea intentiei de a ipoteca Irina S. Irina S. Inscrierea intentiei de a ipoteca blocheaza CF ? Daca sunt in negocieri cu un imprumutat (eu sunt cu imprumutatorul), pot prin Notar sa inscriu aceasta ... (vezi toată discuția)