avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1860 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Forumul specialiştilor - index al ... Transport lemn
Discuție deschisă în Forumul specialiştilor - index al legilor aplicabile unor cazuri din practica judiciară

Transport lemn

Buna ziua. Am achizitionat in 2006 in jur de 30 patrati lemn, pe care i-am depozitat intr-o magazie. As dori sa transport acesti patrati intr-o alta locatie, insa, acum ma lovesc de problema lipsei chitantei cu care i-am platit la un depozit de materiale de constructii (cine se gandea ca peste 10 ani o sa-mi trabuiasca vreo chitanta). Cum pot proceda? Ce acte si de unde se pot procura? Despre acesti patrati stiu toti vecinii, deci pot veni cu martori. Multumesc

Alte discuții în legătură

Transport material lemnos cumparat de multa vreme, fara acte de provenienta cezarserv cezarserv Buna ziua. Am achizitionat in 2006 in jur de 60 patrati lemn, pe care i-am depozitat intr-o magazie. Unii i-am folosit altii sunt depozitati pentru o viitoare ... (vezi toată discuția)
Buna seara. va rog mult sa imi dati un sfat pentru situatia pe ... Euroinvest Euroinvest Buna seara. Va rog mult sa imi dati un sfat pentru situatia pe care am trait-o zilele trecute numai. La vecinii mei ,de langa casa mea,s-a produs un incendiu ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. am construit in urma cu 4 ani, lipit de spatele casei ... TironAlex TironAlex Buna ziua! Am construit in urma cu 4 ani, lipit de spatele casei si lipit de gardul comun cu 3 vecini (gard din bca de 15 cm), o anexa cu structura de lemn, ... (vezi toată discuția)