avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 578 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Transport material lemnos cumparat de multa vreme, ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Transport material lemnos cumparat de multa vreme, fara acte de provenienta

Buna ziua. Am achizitionat in 2006 in jur de 60 patrati lemn, pe care i-am depozitat intr-o magazie. Unii i-am folosit altii sunt depozitati pentru o viitoare utilizare. As dori sa transport acesti patrati intr-o alta locatie, insa, acum ma lovesc de problema lipsei avizului initial de insotire a marfii, eliberat de depozitul de materiale de constructii (cine se gandea ca peste 10 ani o sa-mi trabuiasca vreo chitanta). Cum pot proceda? Ce acte si de unde se pot procura? Despre acesti patrati stiu toti vecinii, deci pot veni cu martori. Multumesc

Alte discuții în legătură

Transport lemn cezarserv cezarserv Buna ziua. Am achizitionat in 2006 in jur de 30 patrati lemn, pe care i-am depozitat intr-o magazie. As dori sa transport acesti patrati intr-o alta locatie, ... (vezi toată discuția)
Depozit temporar al firmei - punct de lucru? Eva1 Eva1 Firma se ocupa cu achizitionarea de lemn vechi de la persoane fizice, pe baza de Borderou de achizitie. Pe moment, cumparam dintr-o zona a tarii aflata la mare ... (vezi toată discuția)
Confiscare lemne foc BUSINESS ABSOLUT CONSULTING SRL BUSINESS ABSOLUT CONSULTING SRL Am urmatoarea situatie: in primavara acestui an am cumparat lemne pentru foc, pe care le-am depozitat in curtea parintilor in vederea uscarii si pregatirii ... (vezi toată discuția)