avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 567 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... achizitie imobil de la parinti
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

achizitie imobil de la parinti

Buna ziua
In 2007 mama impreuna cu sora mea au achizitionat o casa.Pe contract este trecuta mama si sora mea. Anul trecut tatal meu a decedat. Eu doresc sa cumpar aceasta casa. trebuie sa fac succesiune pe 1/4 din casa care ar fi revenit tatalui meu deoarece mama era casatorita cu tata la momentul achizitiei?
Cel mai recent răspuns: oanabalaceanu , utilizator 13:57, 2 Februarie 2017
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tatăl meu a decedat în 2005 și nu am făcut succesiunea până în prezent. a decedat și sora mea, dar mama trăiește. cum se vor stabili cotele moștenirii? Laurentiuflap Laurentiuflap Buna ziua Tatal meu a decedat in 2005 si nu am facut succesiunea pana in prezent , mama mai traieste . Pariintii au avut o fata si un baiat . Fata ... (vezi toată discuția)
Succesiune dana58 dana58 care sunt cotele in cazul unei succesiuni intre doi frati vitregi dupa moartea celui de-al doilea parinte (vezi toată discuția)
Cota parte succesor DeliaI DeliaI Buna ziua! Ajutati-ma va rog sa aflu care imi sunt drepturile de succesor in urmatoarea situatie. Tatal meu a cumparat o casa la tara in anii 90, cand era ... (vezi toată discuția)