avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 444 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Tip contract pfa
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Tip contract pfa

am un pfa care are ca obiect inchirierea unui imobil in regim hotelier. as dori ce fel de contract sa fac ca sa pot deduce cheltuielile aferente ratei la creditul imobiliar prin care am cumparat imobilul. am inteles ca pot face un contract de comodat, dar pot deduce doar dobanda si asigurarea, nu pot amortiza imobilul. Exista vreo varianta prin care sa pot deduce integral rata creditului? Multumesc

Alte discuții în legătură

Nelamuriri pfa: diferite contracte d3rb3d3u d3rb3d3u Am niste nelamuriri legate de PFA. De exemplu, mi-am cumparat apartament si platesc o rata lunara la el. Activitatea PFA-ului se desfasoara in acest ... (vezi toată discuția)
Deduceri cheltuieli pfa bluesky_c3 bluesky_c3 Am cautat foarte mult si tot nu m-am lamurit cu asta, va rog sa ma ajutati. Suprafata pe care am trecut-o in contractul de comodat este de 50% din suprafata ... (vezi toată discuția)
Contractul de comodat si efectele lui radulescuramona radulescuramona buna ziua, o societate comerciala doreste incheierea unui contract de comodat cu o persoana fizica, avand ca obiect un imobil in care societatea comerciala isi ... (vezi toată discuția)