avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 810 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... PUZ
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

PUZ

1. Care este legea in care este prevazut ca un PUZ pe care nu s-a obtinut nici o autorizatie de constructie in decursul a 5 ani nu mai este valabil? Speta mea PUZ elaborat 2009, nici o finalitate pana azi?

2. Daca se anuleaza un PUZ, se poate obtine Certificat de urbanism si Autorizatia de constructie pentru o hala industriala pe baza PUG-ului?

Alte discuții în legătură

Autorizare-reautorizare constructie nicolmihai nicolmihai Buna ziua. Problema mea este urmatoarea, va rog. Am obtinut o autorizatie de construire in martie 2013 pentru P+M, dar din lipsa de bani a trebuit sa ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de constructie atepelus atepelus Autorizatia se poate obtine in baza PUG( certificat de urbanism) la terenurile libere de contructii sau este obligatoriu ca zona sa aiba o documentatie ... (vezi toată discuția)
Ce se intampla cand expira un puz in baza caruia nu s-a construit nimic Andr@ Andr@ Buna ziua, Am o intrebare referitoare la ce se intampla cand expira un PUZ in baza caruia nu s-a construit nimic. Situatia este in felul urmator: - am ... (vezi toată discuția)