avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 456 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Calcul vechime in studiile de specialitate
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Calcul vechime in studiile de specialitate

Daca am studii tehnice si economice, dar cu documente de la angajator nu pot dovedi vechimea in studii economice decat pentru 3 ani si 5 luni, pentru restul de 15 ani fiind angajata pe studii tehnice, cum pot dovedi vechimea pe studii economice prin activitatea desfasurata in cadrul cabinetului individual cu profil de servicii contabile?
Mentionez ca am cotizat 1 an si 6 luni si la Casa de Pensii, pe serviciile prestate in cadrul cabinetului, dar numai dupa ce n-am mai fost angajata pe studii tehnice (pentru ca la acel moment platea contributiile angajatorul meu si nu era reglementata obligativitatea contributiei la fondul de pensii pentru veniturile inregistrate in cadrul cabinetului individual).
In concluzie, am profesat atat ca inginer (angajat), cat si ca economist (cabinet individual) in acelasi timp. Dorind sa particip la un concurs intr-o functie publica, unde mi se solicita o vechime minima in studii de specialitate economice, va rog sa ma ajutati cu modul de calculare a vechimii in studiile de specialitate economice. Multumesc!

Alte discuții în legătură

Acte doveditoare vechime specialitate studii, participare concurs, ... LaurentiuAdy LaurentiuAdy Acte doveditoare vechime specialitate studii, participare concurs, cf. HG 286/2011 Speta:-angajat din 2007 firma privata comert, vanzari, servicii-functie sef ... (vezi toată discuția)
Studii unversitare de master Maria_munteanu Maria_munteanu Sunt absolventa a invatamantului universitar de lunga durata (5 ani) a Facultatii de Inginerie , promotia 2007,domeniul Inginerie mecanica, specializarea ... (vezi toată discuția)
Studii economice? mihteo mihteo Studiile superioare cu titlul de INGINER, specializare INGINERIE ECONOMICA, profil inginerie manageriala - se incadreaza in categoria STUDIILOR SUPERIOARE ... (vezi toată discuția)