avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 992 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Anulare permis alcool
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Anulare permis alcool

pe data de 14 nov 2016 am fost testat pentru alcool dupa ce am daramat un gard,cu masina firmei la care lucram.
Am avut peste 80%.
Astept rezultatele probei de sange,ca sa pot fi chemat in instanta.
1. as vrea sa stiu daca legea gratierii va avea vreo influenta asupra cazului meu
2.in conditiile in care am doar 10 clase si 3 ani scoal profesionala,voi mai putea redobandi permisul?
3.exista vreo procedura care sa nu mi se mai anuleze permisul?(amanarea executarii pedepsei)

Cel mai recent răspuns: marin744 , utilizator 01:22, 3 Februarie 2017
Daca se dispune amanarea aplicarii pedepsei nu se anuleaza permisul.
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis conducere alcool danilaslo danilaslo buna seara ! in octombrie 2012 am avut un accident de circulatie fara victime omenesti, eram sofer si m\'am izbit intr\'un stalp . Proprietarul gardului unde ... (vezi toată discuția)
Alcoolemie 0.64 în aerul expirat (măsurare cu etilotestul) mcchris mcchris Buna ziua. Am facut o mare prostie si as avea nevoie de niste sfaturi competente. Am fost depistat cu 0.64 mg/l la etilotest dupa ce am consumat 3 beri intr-un ... (vezi toată discuția)
Condus sub influența substanțelor psihoactive Mihai.1503 Mihai.1503 Am fost oprit la un control in trafic, prin care s a constatat ca am săvârșit infracțiunea de conducere sub influența substanțelor psihoactive. ... (vezi toată discuția)