avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 965 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Ucidere din culpa ...gratiere?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Ucidere din culpa ...gratiere?

Uciderea din culpa beneficiaza de gratiere? Condamnare de 8 ani si 2 luni din care aproape 2 ani executati.
Cel mai recent răspuns: Elenadaria , utilizator 20:09, 3 Februarie 2017
Pedepasa maximă este de 5 ani pentru ca un condamant să beneficieze de grațiere. Infracțiunile de omor, ucidere, fie și din culpă, nu figurează în ordonanță.
Va multumesc!
Dar o pedeaspa de 2 ani cu suspendare ucidere din culpa?
Ultima modificare: Sâmbătă, 4 Februarie 2017
Ana Cristina Margu Birou de mediator , Mediator
Au fost mai multe victime, 6 victime plus vatamare corporala si substituire de alimente... 6 ani pt ucidere din culpa plus sporul celorlalte infractiuni... 8 ani si 2 luni.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Gratiere- descontopire pedepse Elenadaria Elenadaria Buna ziua am si eu o intrebare pentru persoanele care activeaza in domeniu sau cunoscatori. Odata cu aceasta gratiere este posibil ca pedepsele sa se ... (vezi toată discuția)
Metanol, ucidere din culpa dariaelena89 dariaelena89 Buna ziua, as avea si eu doua intrebari pentru expertii din domeniu::O 1) Cum se stabileste pedeapsa la concursul de infractiuni intre ucidere din culpa art ... (vezi toată discuția)
Asigurarile ...in cazul unui penal nikolos nikolos la 5 victime cu 55 zile med.legala si 1 cu 90 zile plus un deces asiguratorul este din spania si auto avea asigurare calatori in cazul unui accident ... (vezi toată discuția)