avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 696 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiunea
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiunea

Daca incep succesiunea pot sa o suspend
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 08:56, 6 Februarie 2017
Teoretic da.
Practic de ce sa o incepeti daca aveti de gand sa o suspendati?
Nu mai dispunem de fonduri si nu vrem sa o facem la yoata masa duccesorala
Aveti posibilitatea sa dezbateti succesiunea numai pe o parte din bunuri.
Pentru restul, cand va veti simti pregatit, puteti merge la acelasi notariat pentru un supliment la certificatul de mostenitor.
Multumesc!
Am inteles bine ca nu exista nicio problema daca dezbatem numai o parte foarte mica din masa succesorala, chiar daca initial am vrut sa o dezbatem pe toata, iar atunci cind vom dispune de fonduri pentru partea cea mai consistentao vom continua si cu restul?
Din momentul deschiderii succesiunii cat timp avem pentru a o incheia?

Alte discuții în legătură

Drept la un bun renuntat,succesiune nicole852107 nicole852107 Buna seara,am mai pus o intrebare de genul acesta,dar raspunsurile au fost diferite,asa caci sunt in ceata :(.problema sta asa...sora mea a facut act de ... (vezi toată discuția)
Mostenirea pe bucati VERONICA56 VERONICA56 Se poate face dezbaterea mostenirii pe bucati?Din lipsa de finante as vrea ca in acest an sa fac dezbaterea doar pt masina si peste ceva timp pt restul (vezi toată discuția)
Dezbatere mostenire giovi_mik giovi_mik buna ziua.in legatura cu dezbaterea de mostenire:acum o luna si jumatate mi-a decedat tatal,nu am fct dezbaterea;la doua saptamani dupa decesul tatalui,a ... (vezi toată discuția)