avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1178 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Recuperare Taxa Auto 2017
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Recuperare Taxa Auto 2017

Buna Ziua,

Numele meu este Marius Tudor si indraznesc sa va deranjez cu o intrebare legata de recuperarea taxei auto in 2017.

Am castigat procesul in instanta cu hotarare judecatoreasca definitiva in data de 8 Decembrie 2016.
Din cate am citit,se pare ca statul nu mai restituie banii dupa data de 1 februarie 2017,cand tot atunci a fost eliminata si aceasta taxa de mediu.

Intrebarea mea este:

Imi mai pot recupera banii,tinand cont ca acest proces a fost castigat inainte de 1 februarie 2017,respectiv 8 Decembrie 2016.

Va multumesc anticipat,
Referirea este la restituirea prin procedura administrativa.
Dvs., avand hotararea judecatoreasca definitva, formulati cerere de restituire pe care o depuneti la ANAF.
dupa 1 Februarie se mai poate cere restituirea prin instanta judecatoreasca ?
Este singura varianta ramasa disponibila.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare legata de restituirea taxei auto de prima inmatriculare oumata oumata Buna ziua, Apelez la dumneavoastra pentru o parere/mai multe pareri legata/e de urmatoare situatie. In 2012 am achizitionat o masina din strainatate, am ... (vezi toată discuția)
Proces taxa auto stmihai stmihai Buna ziua, Am demarat un proces pentru recuperarea taxei auto in iunie 2016. Am castigat in prima instanta, apoi fiscul a facut recurs. A fost acceptat ... (vezi toată discuția)
Restituire taxa prima inmatriculare floring2000 floring2000 Prin hotarare judecatoreasca definitiva s-a dispus sa mi se restituie taxa de prima inmatriculare pentru un autovehicul cumparat in anul 2008. Prima transa de ... (vezi toată discuția)